Extol 8899004 Pistol de lipit

 

UNIT Pistol de lipit cu adeziv termic 100W, 11 mm, GG 100 PTC GG100PTC (06680082)

261,00 RON
Livrare: max 3 zile
spre magazin »
dioda.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 261,00 RON

Descrierea produsului
Pistol de lipit cu adeziv termic 100W, 11mm, EXTOL PREMIUM, GG 100 PTC, 8899004
Pistol de lipit cu adeziv termic 100W
Adeziv pistol de topitură fierbinte Extol Premium este destinat să se topească, și aplicarea adezivului topit la cald pentru lipirea rapidă a hârtiei, pluta, lemn, piele, textile, materiale plastice, ceramice etc. Arma este sistem încălzit de încălzire din ceramică, cu propriul controlul electronic al temperaturii, adică. Sistem PTC. Această metodă asigură o capacitate de încălzire Pistol mare, cu consum redus de energie și durată lungă de viață datorită rezistenței chimice și fizice a ceramicii. Pistol are un mâner cauciucat (prindere moale) pentru o funcționare mai confortabilă și mai sigură. mișcare pârghie mecanică permite să răspundă, netedă și precisă de distribuire lipici topit la locația dorită.
specificaţii:
- Tensiune / Frecventa: 230V / 50Hz - Consum de energie: 100 W - Diametrul barelor de sudură: 11 mm - Timp de activare: 5 - 7min - Temperatura de aplicare: 193 ° C - Materiale plastice: turnate, ceramica, piele, carton, lemn, unele tipuri de metale - Greutate: 380 g

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.